WsArena striimaa jatkossa livekeikat

WSArena on koronan vuoksi viettänyt hiljaiseloa kolmen kuukauden ajan. Tapahtumatoimintaa on nyt uudistettu ja keikat alkavat pyörimään jälleen juhannuspäivänä.

– Teemme livekeikkoja, joihin otetaan mukaan yleisöä ja jotka myös striimataan Netticket.fi-palvelussa. Otamme sisään 300 asiakasta ja Areenalla on väljää oleskelutilaa sekä sisä- että ulkotiloissa, kertoo WsArenan Ari Rintamäki.

Rintamäki seuraa tarkkaan koronatilanteen kehittymistä.

– Jokainen Areenalle sisäänpääsyn ostanut saa halutessaan suusuojan tai hengityssuojan ovelta ja paikan päällä on myös käsidesiä, hän lisää.

Keskikesän juhlaa. Juhannuspäivänä 20. kesäkuuta WSArenalla esiintyvät Kalle Kaaja yhtyeineen yhdessä Ilkka Koivula kanssa. Live-esitys alkaa kello 18 ja striimi kello 19.20. Luvassa on rautalankaa ja juhannustanssien tunnelmaa.

– Keskikesän juhla kohottaa olotilan lavallakin ja juhannuksena nostetta iltaan tulee luonnostaan. Mökkikansakin pääsee mukaan striimin kautta ja voi laittaa laituritanssit pystyyn, vinkkaa Kaaja.

Viikkoa myöhemmin 27. kesäkuuta lavalle nousevat Klamydia, Tulenkulkijat ja Warapatruunat. Live-esitys alkaa kello 18, striimi kello 19.40 ja Klamydian keikka kello 20.

– Pystyyn saadaan varmasti erittäin hyvä fiilis, sillä tämä on ainutlaatuinen ja helvetin mukava tilanne, kun keikan saa vetää sekä yleisölle sekä striiminä. Kotikaupungin keikoissa on myös aina erityinen lataus ja pari ylimääräistä perhosta vatsassa, sanoo Klamydian Vesku Jokinen.

Heinäkuun 4. päivä pääesiintyjänä on puolestaan suomalainen One Desire, jonka laulajana on André Linman. Syksyllä luvassa on esimerkiksi industrial metal -yhtye Ruoska.

Laadukkaat keikat. Rintamäki uskoo, että striimauksesta tulee uusi normaali ja sitä on tarkoitus jatkaa myös syksyn keikoilla. Keikan voi ostaa Netticket.fi:stä myös jälkitallenteena seitsemän vuorokauden ajan keikan jälkeen.

– Panostamme laadukkaisiin keikkoihin ja mukana on muun muassa kaksi äänimiestä, kolme miehitettyä kameraa sekä kolme kiinteää kameraa. Olemme saaneet tapahtumien kehitykseen myös Business Finlandin tukea, sanoo Rintamäki.

Netticket.fi:n Jonny Mandellin mukaan tapahtumia pääsee seuraamaan kaikista mobiililaitteista ja tietokoneista.

– Keikkojen katsomiseen tarvittavan lippukoodin saa, kun ostaa netticket.fi-verkkokaupasta lipun tallenteeseen tai suoratoistoon. Lippukoodi tulee sähköpostiin ja se toimii yhdessä laitteessa, opastaa Mandell.

Raija Koivisto