Uutiset

Vaasalaiset antavat ylihyvät vinkit: Ainakin näihin kohteisiin kannattaa kesävieraan tutustua, kun tulee aurinkoiseen Vaasaan

Saaristoristeilyt ovat olleet tänä kesänä suosittuja. Risteilyllä pääsee merelliseen tunnelmaan ilman omaa venettä. Arkistokuva: Eetu Sillanpää
  • Vaasa

Kotimaanmatkailu on suomalaisten suosiossa jo toista kesää peräkkäin. Vaasan seudullakin näkyy ilahduttavan paljon turisteja päivittäin.

Kysyimme vaasalaisilta suosituksia, mitkä ovat Suomen aurinkoisimmassa kaupungissa kesävieraille ehdottomasti tutustumisen arvoisia paikkoja.

Minna Helminen-Fahler, Petri Fahler ja Effie-koira: Ukkokari on miellyttävä paikka. Siellä on hyvää ruokaa ja hyvää menoa. Sinne päästäkseen ei tarvitse venettä, mutta silti siellä pääsee saaristofiilikseen.

Emmi-Maria Lahtinen: Sisäsatama on hieno paikka. Ensin voi kiertää Kuntsin museon ja siirtyä siitä viereiselle terassille.

Jari Jokinen: Ohjaisin turistin saaristoristeilylle. Siellä näkee Vaasan saariston kauneuden.

Jan Isaksson: Vanha Vaasa kokonaisuudessaan on näkemisen arvoinen. Siellä on historiaa ja paljon katsottavaa. Esimerkiksi Mustasaaren kirkko puistokatuineen on upea. Raunioilla olisi hienot puitteet järjestää erilaisia kesätapahtumia.

Pentti ja Marja Huovari: Hovioikeudenranta ja kaupunginranta kokonaisuudessaan ovat upeita. Se on vilvoittavaa, merellistä Vaasaa ravintoloineen.

Sinikka Kiviniemi: Suosittelisin kesäkävelykatua. Täällä on mukava tunnelma ja paljon hyviä kahviloita.

Teksti ja vastaajien kuvat Miika Huhta

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka