Uutiset

Vaasa esittäytyy uudessa kassissa

Lions Club Vaasa Family julkisti Taiteiden yössä uuden Vaasa-aiheisen kangaskassin. Kuvat: Lions Club Vaasa Family
  • Vaasa

Lions Club Vaasa Family julkisti Taiteiden yössä uuden Vaasa-aiheisen tuotteen.

Kampanjan suunnittelu aloitettiin jo keväällä. Kankaisen ostoskassin toteuttajaksi löytyi vaasalainen tekstiilisuunnittelija Katri Lehtinen.

– Halusimme teettää kaikille sopivan tuotteen. Myynnistä saatava tuotto menee kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen. Varat käytetään paikallisten lasten, nuorten, perheiden ja vanhusten hyväksi, kertoo Lions Clubin Tanja Koivisto.

Suuri myyntimenestys. Lehtinen on ideoinut ja piirtänyt käsin ostoskassin graafisen kuvituksen. Hän on piirtänyt aiemmin tuotteita myös Kauhajoen Lions Club Katrillille.

– Kauhajoelle tehtiin muun muassa mukeja ja tarjottimia, jotka olivat hyvin tykättyjä. Niistä tuli suuri myyntimenestys. Katrillin avulla saimme Vaasankin klubille oman tuotteen, iloitsee Koivisto.

Vaasa-kassista löytyy tuttuja vaasalaisia rakennuksia, julkisivuja ja maamerkkejä, jotka ovat tulleet Lehtiselle tutuksi viimeisten vuosien aikana.

– Olen asunut Vaasassa vasta neljä ja puoli vuotta. Uusvaasalaisena olen ihaillut kaupungin kauniita rakennuksia ja kuvannut niitä esimerkiksi lenkkeillessä. Vaasassa on paljon kauniita rakennuksia, joista kuosi syntyi helposti, Lehtinen kertoo.

Monikäyttöinen tuote. Kestäviä, sataprosenttisesta puuvillasta valmistettuja kasseja myydään erilaisissa tapahtumissa.

– Osallistumme siika- ja silakkamarkkinoille syyskuussa, jossa kasseja voi esimerkiksi ostaa, vinkkaa Koivisto.

– Kassi on helppo taitella pieneen kokoon ja lähettää vaikka lahjana kirjekuoressa tai antaa yrityslahjana muistoksi. Kätevässä kassissa on pitkät kantokahvat, ja sitä on mukava kantaa olkapäällä.

Raija Koivisto

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka