Uutiset

Sinnedit auttaa yhdistyksiä näkymään

Pohjanmaan Yhdistysten järjestöassistentti Heidi Kurvinen kannustaa uusia toimijoita liittymään SinneDit.fi-verkkopalvelun käyttöön. Kuva: Kitty Rönnberg
  • Vaasa

SinneDit.fi-sivusto on maksuton palvelualusta Pohjanmaan järjestöille ja yhdistyksille. Pohjanmaan Yhdistysten järjestöassistentti Heidi Kurvinen kannustaa uusia toimijoita liittymään verkkopalvelun käyttöön.

- POHY arpoo kaikkien 25. marraskuuta mennessä liittyneiden yhdistysten kesken jouluisen herkkukorin, jonka lahjoittivat K-Supermarket Wasan kauppiaat, kertoo Kurvinen.

Apua ja neuvoja

Sinnedit-palvelu on loppuvuodesta päättyvän Järjestö 2.0. Pohjanmaa -hankkeen merkittävä tulos. Palvelu tuo näkyväksi järjestökentän toiminnan, esimerkiksi tapahtumat, koulutukset ja vapaaehtoistoiminnan.

– Palveluun rekisteröitymiseen on tehty selko-ohjeet. Jos alkuun pääsemisessä ja tietojen lisäämisessä tarvitsee apua ja neuvoja, voi olla minuun yhteydessä, opastaa Kurvinen.

Palvelun käyttöönotossa tukena toimivat myös vapaaehtoiset yhdistysagentit, joille Sinneditin käyttö on jo ennestään tuttua.

– Yhdistysagentit ovat aktiivisia yhdistystoimijoita tai yhdistyksissä työskenteleviä. Järjestämme valmennusta myös uusille toimijoille, jotka ovat kiinnostuneita yhdistysagenttitoiminnasta.

Maksutonta näkyvyyttä

Pohjanmaan alueella toimii yli 3700 järjestöä ja yhdistystä. Maksuton Sinnedit auttaa kaikenkokoisia yhdistyksiä näkymään paremmin.

– Toisilla yhdistyksillä omien verkkosivujen pitäminen voi olla liian kallista tai niiden päivittämiseen ei löydy osaavaa tekijää. Etenkin pienet yhdistykset voivat hyödyntää Sinnediä kotisivujen korvaajana, sanoo Kurvinen.

SinneDit on osa valtakunnallista Toimeksi.fi-verkostoa, johon kuuluu 13 alueellista palvelualustaa. Korona-aikana monia tapahtumia ja koulutuksia on siirretty verkkoon, joten ajankohtaista järjestötoimintaa voi löytää ympäri Suomen.

Raija Koivisto

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka