Piristysruiske valmistuu pikkujoulujen alkuun

Restamax avaa syksyn aikana Kauppapuistikolle entisiin Waildin tiloihin ravintolakokonaisuuden, johon kuuluu aikuisille tarkoitettu yökerho Teatro ja pihviravintola Stefan’s Steakhouse.

Top Chef -kokki Stefan Richterin luotsaama Stefan’s Steakhouse löytyy ennestään Tampereelta, Helsingistä, Jyväskylästä, Hangosta ja Rukalta.

– Stefan’s tuo Vaasaan laadukkaan ja rennon illallisravintolan. Esimerkiksi pihveissä suosimme mureudestaan tunnettua black angus -rotulihaa ja suussa sulavaa wagyu-härkää, ravintolapäällikkö Sami Lehtonen kertoo.

Myös sisustus on ehtaa Stefan’s Steakhouse -tyyliä: tummaa, tyylikästä ja viimeisteltyä.

– Stefan’siin voi tulla ilman pikkutakkia heti työpäivän jälkeen tai viettämään iltaa pidemmän kaavan mukaan, Restamaxin ruokaravintoloiden linjajohtaja Tanja Virtanen toteaa.

Väliamerikkalainen Teatro. Väli-Amerikasta värimaailmansa ja tunnelmansa ammentava Teatro on 800 ihmistä vetävä yökerho, joka koostuu neljästä osastosta: pubista, livepuolesta, ysäriosastosta ja karaokepuolesta.

– Pubi on avoinna viikon jokaisena päivänä, ja myös siellä tullaan nauttimaan livekeikoista, Lehtonen lisää.

Yökerhon ikärajaksi tulee 22 vuotta.

Viime viikolla Restamaxin tilat olivat vielä yhtä työmaan pauketta ja sahan ulvontaa, mutta pikkujoulukauden alla kaiken luvataan olevan valmiina.

Tilaisuutta odotettu. – Restamax on jo pitkään odottanut tilaisuutta tulla Vaasaan. Se on ollut paikasta kiinni, ja nyt sellainen tuli yllättäen. Tartuimme siihen, yökerhojen linjajohtaja Paul Meli kertoi.

Hänen tietojensa mukaan Vaasan yökehoelämässä ei ole tapahtunut vuosikymmeniin mitään, joten uinuvaan ja neitseellisen yökerhoelämään on hyvä iskeä.

Hän toki tiedostaa, että myös KPO panostaa parhaillaan Vaasan ravintoloihin. Kilpailu on kuitenkin kaikkia piristävää.