Muut

Laulava seksiterapeutti karaokeruusuna

Seksiterapeutti Niina-Mari Holm kertoo, että viikonloppuviihteellä olevat ihmiset uskaltavat kysyä kaikkea mahdollista vieläkin tabuna pidetystä asiasta eli seksistä. Kuva: Harald Olausen
  • Vaasa

Moni karaoken ystävä on ollut ihmeissään, kun viikonloppuisin vaasalaisissa karaokepaikoissa harrastuksenaan laulava seksiterapeutti Niina-Mari Holm on kertonut uteliaille kysyjille ammattinsa.

– Viikonloppuviihteellä ihmiset ovat hauskoja, avoimia, suoria ja hyväntahtoisia ja uskaltavat kysyä siksi kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä vieläkin tabuna pidetystä asiasta eli seksistä.

Tästä Holm sai idean kysellä myös kyselijöiltä, mitä he oikeasti haluavat tietää seksistä ja ihmissuhteista. Holmin mukaan seksialaan ei enää suhtauduta kuin johonkin kummajaiseen, vaan aivan tavalliset ihmiset ovat alkaneet pitää sitä kiehtovana ja tulevaisuuden alana.

– Työssäni ihmiset ovat kysyneet neuvoja yhä enemmän ja käyneet avoimemmiksi. Uskalletaan jo tulla kertomaan, ettei tiedetä ihan kaikkea.

Holmin mukaan pariskunnat haluavat oppia koko ajan uutta ja tutustua itseensä seksin avulla.

– Kovassa muodissa on nyt kokeilunhalu ja bi-seksuaalisuus. Ihmiset ovat tajunneet, että seksuaalisuus muuttuu iän myötä ja että se on tärkeä osa elämää. Seksuaalisuudesta pitää nauttia peloista ja ennakkoluuloista huolimatta.

Tavallinen perheenäiti. Holm itse on tavallinen kolmen oman ja yhden kasvattilapsen äiti Vaasan Palosaarelta. Harrastuksina ovat koirat ja moottoripyöräily yhdessä miehensä kanssa. Vain ammatti on tavallisen kotiäidin perinteisestä totutusta hieman poikkeava.

– Myyn seksitarvikkeita vaasalaisessa seksikaupassa ja annan ihmisille neuvoja. Aiemmin minulla oli oma maahantuontiyritys ja parikymmentä jälleenmyyjää Ahvenanmaalta Rovaniemelle.

Millaisen vastaanoton Finlandersin Oikeeta laulava seksiterapeutti on saanut vaasalaisilta?

– Yllättävän moni haluaisi Vaasaan oman seksibaarin. Ei mitään halpaa ja hämyistä ukkojen luolaa, vaan kaikille avoimen, siistin ja hillityn kohtaamispaikan, jossa voisi lasillisen kanssa pohtia seksisaloja ja tavata muita samanmielisiä.

Harald Olausen

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka