Uutiset

Lauantaina liikkuu koko perhe

Koko perheen Liiku, leiki ja laula -toimintapäivä pidetään 25.5. Bock’s Cornerilla. Mukana on myös Essi Jäntti ja Finnbyn talli, joka järjestää lapsille poniratsastusta. Kuva: Raija Koivisto
  • Vaasa

Koko perheen Liiku, leiki ja laula -toimintapäivä järjestetään 25. toukokuuta Bock’s Cornerilla. Tapahtumaa vietetään kello 10-14.

– Luvassa on hauskaa ja monipuolista lauantaiohjelmaa kaikenikäisille. Lapsiperheet voivat viettää päivää musiikin, liikunnan ja leikin parissa, kertoo Kitty Rönnberg Pohjanmaan Yhdistyksistä.

Poneja ja puistojumppaa

Tapahtumassa voi tutustua esimerkiksi vanhaan kuulapeliin bocciaan. Vaasanseudun Invalidit opastavat kävijöitä pelaamisessa.

Päivän järjestelyissä ovat mukana myös Vamian opiskelijat.

– Opiskelijat pitävät temppurataa, jossa teemana on merirosvoseikkailu. He järjestävät lisäksi lapsiparkin. Päivän aikana on luvassa myös puistojumppaa, jota vetää Vaasan Telinetaitureiden Iris Nåhls.

Perheen pienempiäkin viihdyttävät Bock’s Cornerin aitauksessa asuvat pukit.

– Finnbyn talli järjestää Bock’silla myös lasten poniratsastusta kello 11–13. Toimintapäivään on vapaa pääsy, mutta ohjelmassa poniratsastus on maksullista, sanoo Rönnberg.

Tikkupullan tuoksua

Tapahtuman mahdollistavat myös Lääketieteellinen säätiö, Odd Fellow ja Tiina Mäki.

– Tarjoamme sadalle ensimmäiselle ilmaisen makkaran ja tikkupullan paistamista. On hyvä pukeutua säänmukaisesti, sillä osa ohjelmasta pidetään ulkona ja osa sisätiloissa.

Toimintapäivä on yhteistyössä Bock’s Cornerin Haymarketin kanssa. Markkinoilla on myynnissä muun muassa paikallisia leivonnaisia ja käsitöitä.

Bock’sista voi ostaa lauantaina myös lapsiperheille sopivaa lounasta lihapullien ja perunamuusin kera. Lounaalle toivotaan ilmoittautumisia etukäteen osoitteeseen anne.suomalainen@bockscornerbrewery.com.

Raija Koivisto

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka