Uutiset

Koko talvi vesijetin selässä

Ikkunassa julkaistiin Krister Ingmanin ja hänen kaverinsa vesijetteily Faroksen rannassa. Ingmanin harrastus on jatkunut läpi talven, josta hän on ladannut videoite Youtubeen. Kuva: Christian Nylund
  • Vaasa

Kristian Ingman bongasi viime viikon Ikkunan Viikkovilkaisusta oman kuvansa ja lähetti terveisiä toimitukseen: – Tänään oli näköjään kuva minusta ja kaverista, kun oltiin viime viikon lauantaina jetteilemässä Faroksen rannassa, Ingman kirjoitti.

– Vaasassakin ollut poikkeuksellinen talvi. Ollaan päästy vesijetteilemään jokaisena kuukautena läpi koko vuoden, Ingman jatkoi.

Hän lähetti myös osoitteita Youtube-palveluun, jossa on videoita hänen tämän talven vesiurheilusta: Tammikuulta on pikku video, jolloin lähtö oli Kutterisatamasta: https://www.youtube.com/watch?v=Tqit0o8_Hv0

– Viimeviikkoisesta jetteilystä on myös pikku video työn alla muistoksi, omaksi ilokseni ja kavereiden vesijettiryhmään, Ingman huomauttaa.

Seuraavassa videossa Ingaman on jetteilemässä joulupäivänä jäiden seassa Vaasan laivaväylällä. Hän sanoo, että ”taidettiin siinä vetää laivaväylää pitkin vähän rattikelkkaakin veden päällä.”

Videon ooite on https://www.youtube.com/watch?v=SVhyBWYMlrg

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka