Uutiset

Arkkitehtitoimisto teki uuden version Sisäsataman wc-tiloista

Tältä näyttää uudelleen suunniteltu, pienennetty huoltorakennus Kuntsin pohjoispäädyssä, jos sille myönnetään tarvittavat luvat. Havainnekuva: Arkkitehdit Lång-Kivilinna & Larikka Oy
  • Vaasa

Vaasan Sisäsatamaan, Kuntsin modernin taiteen museon viereen kaavaillusta huoltorakennuksesta, on valmistunut uusi suunnitelma. Arkkitehdit Lång-Kivilinna & Larikka -toimiston laatimassa uudessa versiossa huoltorakennus on aiempaa matalampi ja se on pienempi pinta-alaltaan.

Arkkitehtitoimiston havainnekuvassa huoltorakennus näyttää väritykseltään samanlaiselta kuin ensimmäinen suunnitelma. Julkisivumateriaali olisi peltiä, joka on peitetty ruostutetulla teräsverkolla. Huoltorakennukseen tulisi wc-tiloja ja pieni varasto.

Tarkka hinta ei tiedossa

Terassi tarvitsee vessan, joka voi samalla toimia myös yleisenä rannan wc-tilana. Suunnittelujaosto palautti asian uuteen valmisteluun äänestyksen jälkeen ja vaati täsmennyksiä ennen kuin päättää poikkeamisluvan myöntämisestä huoltorakennukselle.

Tarkkaa hintaa huoltorakennukselle ei pystytä antamaan ennen kuin rakentaminen kilpailutettu ja urakoitsijoilta saatu hinta. Talotoimen laskelmien mukaan terassiyrittäjä maksaa huoltorakennuksen tiloista vuokraa niin, että investointi tulee maksetuksi 15 vuoden kuluessa.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka