Vepsun aika vähenee

Reilu viikko sitten VPS voitti kauden ensimmäisen ottelunsa, ja juhlat olivat sen mukaiset. Seuraavalla viikolla tulikin KuPS:in käsittelyssä karu paluu arkeen.

Kauden ylivoimaisesti rumin tappio, mikä voi voitto-ottelun jälkeen olla henkisesti kova paikka. Sarjataulukossa se ei tietysti näy, sillä nolla pistettä saa kuitenkin, hävisit ottelun yhdellä tai viidellä maalilla.

Onni on uusi sarjamalli

Runkosarja alkaa olla pian kasassa, ja Vepsulla on edelleen neljän pisteen takaa-ajomatka päästäkseen karsijan paikalle, välttääkseen suoran putoamisen.

Onni on kuitenkin uusi sarjamalli, missä kuusi parasta ja kuusi heikointa pelaavat keskenään vielä jatkosarjan. Se tarkoittaa Vepsullekin yhtä kohtaamista pahimpia kilpakumppaneita vastaan, ja samalla mahdollisuutta estää näitä joukkueita saamasta pisteitä.

Putoaminen olisi paha paikka, sillä sarjanousu on aina vaikeampaa kuin kuvitellaan.

Kuninkaat eivät pudotuspeleihin

Sport on aloittanut harjoitusottelunsa hyvällä menolla. Tähän mennessä joukkue on pelannut neljä ottelua, ja ottanut kolme voittoa. Tätä lukiessasi on pelattu myös viides ottelu, Seinäjoella. Hyvä tapa saada huomiota alueella, on viedä harjoitusottelu lakeuksille.

Ehkä jatkossa moni suuntaa matkansa Kuparisaareen katsomaan Liigakiekkoa.

Royalsin kausi amerikkalaisessa jalkapallossa päättyy runkosarjaan. Ensimmäistä kertaa kuninkaan miehet eivät jatka kauttaan pudotuspeleihin pääsarjatasolla pelatessaan.

Kausi on sisältänyt paljon turbulenssia, miehiä on vaihtunut kokoonpanossa ja valmennuksessa, osa jopa ennen kauden alkua. Tärkeää on seuralle se, että tällä kaudella todella moni oman kaupungin juniori on lyönyt itsensä vahvasti läpi. Ensi kaudelta on syytä odottaa enemmän.