Muut

Televisio-ohjelmista

  • Vaasa

PUNNITTUA PÖRINÄÄ: Television tarjontaa on helppo haukkua, mutta tulee sieltä toki paljon hyvääkin.

Esimerkiksi nyt, kun seksin osto ja parittaminen ovat lailla kiellettyjä, homma on langennut ihan luonnostaan television parinmuodostusohjelmille.

Televisiolla on jatkuva tarve uusista ohjelmaformaateista.

Mielessäni on käynyt jonkinlainen sairaalasarjan muunnos, jossa esiteltäisiin yksityiskohtaisesti vammat, jotka syntyvät pöljäilykotivideoista. Siinä voisi viedä katsojan kauhu- ja inhoreaktiot sekä vahingonilon aivan toiselle tasolle.

Lisäksi meillä on Suomen suosituin formaatti, Itsenäisyyspäivän vastaanotto, jota joku jo ehdotti myytäväksi ulkomaillekin. Kun se tulee televisiosta, koko Suomi hiljenee katselemaan, kun toiset kättelevät.

Voin jo kuvitella, kuinka tulevaisuudessa näidenkin juhlien arvomaailma muuttuu, ja huomio kiinnittyy yhä tärkeämpiin seikkoihin.

”…ja nyt sieltä saapuu kokoomuksen Elina Lepomäki, jonka shekkivihkoista ja pankkikorteista muotoiltu asu ei jätä mitään arvailujen varaan.”

”Li Andersson vasemmistoliitto, säkkikankaasta valmistetussa asusteessaan, jossa on napaan asti ulottuva kaula-aukko.”

”Perussuomalaisten Ritva (Kike) Elomaa, ehkä illan rohkeimmassa läpikuultavassa vaatteessa, jonka alta vilahtavat stringit täydentävät kokonaisuutta.”

”Illan kuvatuin kaunotar on kristillisten Päivi Räsänen, jonka vartaloa nuoleva, selän pakaroihin asti paljaaksi jättävä ja ristein koristeltu musta asu ei tosiaankaan jätä ketään kylmäksi.”

”Sosiaalidemokraattien Tytti Tuppuraisen näyttävä satiinihaalari paljastaa lähes kaiken, mutta hänhän on kuuluisaa Tuppuraisten sukua, jossa skandaalit ovat lähes jokapäiväisiä.”

Koska nyt on hieman tiukkaa rahasta, ajattelin treenata tosissani Haluatko miljonääriksi -ohjelmaan. Hieno, joskin ulkomailla tuotettu formaatti sekin.

Eihän sitä tietenkään voi tietää, mitä ne kysyvät, mutta päätin keskittyä maantieteeseen opettelemalla näitä osin jo tuttujakin aiheeseen liittyviä kysymyksiä.

– Mikä näistä on Perun pääkaupunki: Ykä, Räkä, Lima?

– Kunta Norjassa on: Päältä, Sivulta, Välistä, Alta?

– Venäjän pääkaupunki on: Mospehmeä, Moslöysä, Moskova?

– Saarivaltio Välimerellä on: Hellitä, Oohannytjosiinä, Malta?

– Euraasialainen valtio on: Pipo, Sukka, Takki, Turkki?

– Kanadan pääkaupunki on: Antawa, Viettäwä, Jättäwä, Ottawa?

– Turkin pääkaupunki on: Vihainen, Kiivas, Äkäinen, Ankara?

Allu Tuppurainen

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka