Muut

Seuraa Raitaa on oodi Vepsulle

  • Vaasa

Vierailut toisten artistien kappaleilla ovat hiphopissa yleisiä, mutta Kuningas Pähkinän ja Setä Tamun uuden Seuraa Raitaa -kappaleen vieras on musiikkimaailmassa erikoisempi tuttavuus. Kappaleen kertosäkeen ja loppuhuipennuksen kajauttaa nimittäin Geezers Hietalahti -kannattajaryhmä, joka vastaa katsomotunnelmasta Vepsun kotiotteluissa.

– Kotiseuturakkaus on toistuva teema biiseissämme, ja mikä olisi vaasalaisempaa kuin Vepsun matseissa käyminen? Kun päätimme tarttua aiheeseen, meille oli ehdottoman tärkeää saada Hietalahden eteläpäädyn isännät mukaan, Kuningas Pähkinä kommentoi yhteistyötä.

– Pyrimme uudistumaan uuden Elisa-stadionin myötä, ja tämä yhteistyö poiki biisin, joka raikastaa ilmettämme. On erityisen hieno asia, että se on paikallisten toimijoiden tekemä, kommentoi asiaa puolestaan VPS:n tiedottaja Ilkka Kittilä.

Seuraa Raitaa -kappaleen ensiesitys kuultiin perjantaina 8.7. loppuunmyydyllä Elisa-stadionilla, jossa VPS kukisti FC Lahden uuden stadionin ensimmäisessä Veikkausliiga-ottelussa. Kappaleen voi kuunnella myös YouTubesta ja Spotifysta.

Kuluva vuosi on ollut valoisa Kuningas Pähkinälle ja Setä Tamulle. Musiikkia vuodesta 2000 yhdessä tehnyt kaksikko vastaanotti juuri ensimmäisen kultalevynsä Ollaan kaikki pinkkejä sisältä -singlestä. Maaliskuussa julkaistu kappale keräsi jalometalliin oikeuttavat 2 miljoonaa toistokertaa alle kolmessa kuukaudessa.

Kuningas Pähkinä ja Setä Tamu nähdään seuraavan kerran livenä torstaina 28.7. Seinäjoella järjestettävässä Solar Soundissa, jossa he nousevat lavalle yhdessä Stigin kanssa Yön Polte -kokoonpanona.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka