Muut

Plan B avaa ovensa lauantaina

  • Vaasa

Vaasan yöelämään on syttymässä uusi tähti. Tämän viikon lauantaina 7.3. avataan ydinkeskustaan Teräksenkujalle uusi yökerho nimeltään Plan B.

Idean isä ja ravintolan omistaja on Renato Mangs, joka on ollut ravintola-alalla jo yli kymmenen vuotta.

– Ravintola-ala on aina ollut minun juttuni, hän toteaa.

Unelma toteutuu. Unelma Plan B:stä syntyi, kun Mangs huomasi monen vaasalaisen yökerhon sulkeneen ovensa vuosien varrella. Omassa nuoruudessaan hän muistaa yöelämän olleen vilkasta, joten hän päätti, että nyt on oikea aika toimia.

– Sain sopivasti niin hyvän mahdollisuuden, että päätin sen hetken olevan nyt tai ei koskaan, hän kertoo.

Päivisin ja öisin. Ravintolan nimi Plan B tarkoittaa varasuunnitelmaa, ja sitä Vaasa Mangsin mukaan tarvitsee. Aikojen ollessa ravintola-alalle hyvin haastavat haluaa hän tarjota vaasalaisille uuden olohuoneen ja paikan, jossa tavata toisiaan.

Plan B:n alakertaan sijoitettu yökerho on avoinna tiistaisin, perjantaisin ja lauantaisin. Tiistaiklubin nimi on Pump-Ass (”pampas”), joka viittaa erityisesti suomenruotsalaiseen juhlintaan.

Yläkerrassa puolestaan on lounge-tila, joka on avoinna päivittäin kello kahteen asti yöllä. Loungesta saa erilaisia juomia kahveista hanatuotteisiin, ja lisäksi tarjolla on pikkusuolaista. Pelinurkassa pääsee pelaamaan ilmakiekkoa sekä tikanheiton baariversiota, dartsia.

Menoa ja meininkiä. Plan B:n visio on kaupungin olohuoneen ja tapaamispaikan lisäksi opiskelijaystävällisyys, ja opiskelijoiden kanssa on jo oltu yhteydessä tapahtumien järjestämiseen liittyen.

Ravintola tahtoo myös saada juhlakansan liikkeelle aiempaa aikaisemmin, ja lupaa tarjota vastineeksi erityisen edullisia hintoja. Näin kertoo myös Plan B:n markkinointia hoitava Kaisa Vaahtoniemi.

– Panostamme siihen, että saamme kaupunkiin jälleen eloa. Kasvava ja vilkas opiskelijakaupunki ansaitsee oikeita tapahtumia oikeaan hintaan, hän tähdentää.

Lauantain avajaisiin odotetaan suurta asiakasmäärää. Mangs lupaa, että paikalle on järjestetty yllätyksiä.

– Aina pitää olla jotain erityistä. Annetaan Vaasalle Plan B!

Hanna Karpio

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka