Muut

Monserrat Villarroel voitti twerkkauksen Suomen mestaruuden

  • Vaasa

Vaasalainen Monserrat Villarroel voitti twerkkauksen Suomen mestaruuden ylivoimaisesti viime viikonloppuna Helsingissä. Takapuolen pyörityksen mestarit esittelivät taitojaan SM-finaalissa Virgin Oil Co:ssa.

Tapahtuma keräsi paikan päälle ja suoraan lähetykseen huikean määrän katsojia. Tuomaristossa nähtiin mm. Belinda Heinonen, Tapio Suominen, Teuvo Loman ja Sini Sabotage, jotka ratkoivat nelivaiheisen finaalin ensimmäiset kierrokset.

Loppuhuipentumassa Monserrat Villarroel ja Alexandra Pekanpalo Järvenpäästä twerkkasivat kilpaa toisiaan vastaan ja yleisö sai päättää huutoäänestyksellä Suomen mestarin.

Monserrat Villarroel kertoi harrastaneensa twerkkausta pitkään ja hartaasti, ja lähti kisaan mukaan uskoen, että pärjää kisoissa.

Kilpailun taso yllätti Monserratin täydellisesti ja omien sanojensa mukaan hän joutui venymään äärimmilleen saavuttaakseen voiton.

Monserrat aikoo hyödyntää voittonsa tulevaisuudessa ponnahduslautana arvostetuksi twerkkaajaksi, joka voi opettaa uusia tanssijoita lajin saloihin.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka