Muut

Lyhyt hiustyyli on kaunis ja helppohoitoinen

  • Vaasa

Anna Emeline Poivre, 41, kertoo, ettei hän tavallisina päivinä laittaudu ollenkaan, sillä hän on keittiötyössä. Muuttumisleikistä Poivre odottaa uutta hiustyyliä.

– Minulla on ollut sama hiustyyli 10 vuotta. Annan vapaat kädet, sillä tällaista koetaan vain kerran elämässä, Poivre kertoo ennen muutosta.

Poivre ilmoittautui muuttumisleikkiin huumorilla, mutta toivoi oikeasti pääsevänsä mukaan. Hänen mielestään on hyvä, jos läheiset huomaavat muutoksen.

– Minua alkoi heti jännittää, kun kuulin, että pääsin mukaan.

Kulmakarvat esiin. Poivrella on paksut ja luonnonkiharat hiukset. Inspiksen parturi-kampaaja Johanna Tyni kertoo, että hän leikkasi hiukset hieman lyhyemmiksi sivuihin nähden kerrostaen niitä maltillisesti kauttaaltaan.

– Näin hiukset laskeutuvat kauniisti myös kiharana. Väriksi valitsin kuparinsävyn, sillä pehmeä sävy sopii erinomaisesti Annan ihoon ja tuo silmät kauniisti esille.

M-Beauty Studion kosmetologi-meikkitaiteilija Marjo Kujanpää-Kupiainen halusi korostaa meikissä kulmakarvoja, jotka muotoiltiin ja värjättiin. Meikkipohja on tasoittava ja peittävä, ja silmiin valittiin kuparia ja ruskeaa.

– Kasvojen muotoilu ja aurinkopuuteri antavat lämpöä kasvoille ja tuovat kauniit poskipäät esiin. Huulten helmiäispuna sopii hyvin hiusten sävyyn.

Vaatteilla naisellisuutta. Carola Svahn-Salomäki Karismasta kertoo, että Poivren hiusten sävy sekä upeat sääret saivat hänet valitsemaan muuttujalle mekon. Mekon kanssa sopii kauniisti beigenvärinen pitkä mohairvillatakki.

Viimeisenä otettiin vielä valokuvat, jotta muutoksen näkee selvästi. Foto Airaksisen valokuvaaja Raija Skyttälän mukaan valokuvaus jännitti Poivrea ensin, mutta muutaman kuvan jälkeen päästiin vauhtiin.

– Poivre rentoutui, ja hänestä tuli kuvauksen aikana yhä itsevarmempi, Skyttälä kehuu.

Päivän jälkeen Poivre on tyytyväinen etenkin kulmakarvoihin ja hiusten väriin.

– Kun hiukset ovat lyhyemmät, niitä on helppo hoitaa. Sain myös vinkkejä värin ylläpitoon. Kotiväki tippuu varmaan tuolilta, kun palaan kotiin, Poivre nauraa.

Enni Yli-Hynnilä

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka