Muut

Gubbrockarna valmis teatteriin

  • Vaasa

Valot sammuivat Gubbrockarnan treenikämpästä eli Gubbenheimista torstaina kello 21, viimeisen kerran ennen kaupunginteatterissa esitettävää Figty-Sixty -show´ta.

Se oli viimeinen harjoitus, Gubbrockarna oli valmis yleisön eteen. Show´n loppuunmyyty ensi-ilta on perjantaina. Myös lauantain näytös on tupaten täynnä. Lisänäytöksissä on vielä paikkoja.

Äijäbändi on harjoitellut urakalla, kaksi kertaa viikossa syksystä lähtien, ja yhden viikonlopunkin. Teatteriin pääsy on porukalle helpotus, sillä biisit alkoivat jo pursuta korvista ulos.

Tämän kevään show on gubbrockareille kolmas Vaasan kaupunginteatterissa. Kaksi edellistä olivat vuosina 2012 ja 2014, niihin kumpaankin suurbändi valmistautui kaksi vuotta.

Tällä kertaa lyhyemmästä valmistautumisesta huolimatta bändistä huokuu rahallisuus ja itsevarmuus. Teatterishow alkaa olla tuttua puuhaa.

Ohjelmistossa on paljon bändin esittämiä vanhoja tuttuja biisejä, jotka on nyt hiottu huippuunsa. Pilkettä on myös silmäkulmassa, kuten aina. Repliikkejä on suunniteltu naurunremakan säestyksellä.

Kappaleiden valinnassa Gubbrockarna on kuunnellut fanejaan. Nyt on luvassa The Beatlesin alkuvuosien hittejä ja show´n nimen mukaan 50- ja 60-luvun rockia, siwingiä ja balladeja.

Muhevaa. Pelkkänä kitarabändinä aloittanut Gubbrockarna on monipuolistunut vuosien mittaan. Sen kuulee eheässä, muhevassa kokonaissaundissa.

Siispä kaupungin villikkoäijät (ja naiset) sanovat olevansa valmiina koko ikinuoren sielunsa hekumalla astumaan yleisönsä eteen.

Fifty-Sixty -show tuo lavalle 21 artistia. Luvussa ovat mukana myös vierailijat. Varsinaisesta kokoonpanosta puuttuu Krister Kulju ja muutama muu, mutta myös pari uutta tullut tilalle.

Teatterista kerrottiin tiistaina, että Fifty-Sixty -show´n lippuja on jäljellä enää runsaat kolme sataa. Esityksiä on kuusi.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli
    Lounaspaikka